header
Schuttersbond Eendracht Born-Echt e.o. Anno: 1964
Menu
 • Home
 • Nieuws
 • Nieuws (ouder)
 • Bestuur
 • Reglementen
 • Schuttersseizoen
 • Info voorgaande jaren
 • Links
 • Aangesloten verenigingen
 • Gastenboek
 • Agenda
 • MultiMedia
 • Contact
 • --Mail
 • Klankbordgroep Jeugdbeleid
 • Onderscheidingen
 • Schuttersfeesten 2018
 • Verhuur schietbomen
 • Penningmeester
 • Privacyverklaring
 • Nieuws

   

   

  Bondsschuttersfeesten 2020

  De schuttersfeesten van 2020 zullen worden gehouden op:

  10 mei 2020 Sint Martinus Linne

  24 mei 2020 Sint Lambertus Broeksittard

  14 juni 2020 Sint Martinus Holtum (onder voorbehoud)

  30 augustus 2020 Heilig Kruis Grevenbicht

   

  Schutterij Sint Petrus en Paulus Susteren Kampioen 2018

  Schutterij Sint Petrus en Paulus Susteren heeft het 4e Bondsschuttersfeest van 2018 gewonnen. Daarmee verzekerde de schutterij zich tevens van het kampioenschap van 2018. Namens alle schutters willen wij de "Sjötte vanne Hei" feliciteren met dit kampioenschap.

  Alle uitslagen vindt u elders op deze website.

   

   

  Bondsschuttersfeesten 2019

   

  De schuttersfeesten van 2019 zullen worden gehouden op:

  19 mei 2019 Wilhelmina Hingen

  11 augustus 2019 Sint Joseph Buchten

  25 augustus 2019 SInt Willibrordus Obbicht

  Uitslagen van de persoonlijke kampioenschappen 2018

  Bond Eendracht Born-Echt e.o.

  Deze werden georganiseerd door Schutterij St. Martinus, Linne.

  Jeugd:

  1

  Marieke de Jong

  St. Willibrordus Obbicht

   

  2

  Jan de Jong

  St. Willibrordus Obbicht

   

  3

  Yorn Maassen

  St. Willibrordus Obbicht

   

   

   

   

  Dames:

  1

  Riet Mestrom

  St. Urbanus Montfort

   

  2

  Sanne Smeets

  St. Urbanus Montfort

   

  3

  Eveline Coonie

  St. Martinus Linne

   

   

   

   

  Heren:

  1

  Peter Jaspers

  St. Willibrordus Obbicht

   

  2

  Bert Koelen

  St Petrus en Paulus Susteren

   

  3

  Peter de Bruin

  St. Willibrordus Obbicht

   

  4

  Pascal de Wit

  St. Willibrordus Obbicht

   

  5

  Jac van Duinen

  St. Martinus Linne

   

   

   

   

  Kampioen 2018:

   

  Riet Mestrom

  St. Urbanus Montfort

   

   

   

  Sint Willibrordus Obbicht wint eerste Bondsfeest 2017 in Montfort.

  Schutterij St. Willibrordus heeft met minimaal verschil (0,01 punt) t.o.v. Wilhelmina Hingen het eerste Bondsfeest van 2017 in Montfort gewonnen. In de geschiedenis van onze schuttersbond is het verschil nog nooit zo klein geweest. Onze welgemeende felicitaties gaan uit naar de winnende schutterij uit Obbicht. De volledig uitslagen vindt u onder de button "Schuttersseizoen' op deze website.

  Het volgende Bondsfeest vindt op 28 mei 2017 plaats in Nattenhoven.

  Data Bondsfeesten 2018 

  Hoewel het seizoen 2017 nog moet beginnen voor onze schutterijen, willen wij toch alvast de Bondsfeesten voor komend jaar bekend maken:

  3 juni 2018: Dieteren, Sint Stephanus

  17 juni 2018: Stevensweert, Sint Rochus

  12 augustus 2018: Susteren, Sint Petrus en Paulus

  2 september 2018: Born, Sint Martinus

  Het OLS wordt traditioneel gehouden op de 1e zondag van juli (1 juli 2018) en het ZLF vindt in 2018 plaats in onze Bond, namelijk op 15 juli bij Sint Jan Nieuwstadt.

   

  Schutterij Sint Petrus en Paulus Susteren Kampioen 2016

  Schutterij Sint Petrus en Paulus Susteren heeft op 28 augustus jl. voor het eerst in haar historie de kampioenstitel van onze schuttersbond veroverd. Na een spannende strijd versloegen de "sjötte vanne Hei" Sint Urbanus Montfort met een miniem verschil van 0,18 punten. Wij feliciteren schutterij Sint Petrus en Paulus Susteren met dit mooie resultaat. De receptie ter gelegenheid van dit Kampioenschap zal worden gehouden op vrijdag 30 september a.s. vanaf 20.00 uur in de Tunnelbar in Susteren.

   

  Schutterij Sint Petrus en Paulus Susteren wint 2e Bondsfeest in Sint Joost

  Op zondag 26 juni werd onder af en toe barre weersomstandigheden het 2e bondsfeest georganiseerd door Schutterij Sint Joris Sint Joost. Na een spannende strijd gingen "de sjötte vanne Hei" er met de dagbeker van door. Wij wensen alle leden van deze schutterij van harte proficiat met deze mooie prestatie.

   

  Data bondsfeesten 2017

  Hoewel het seizoen 2016 pas net is begonnen voor onze schutterijen, willen wij toch alvast de Bondsfeesten voor komend jaar bekend maken:

  7 mei 2017: Montfort, Sint Urbanus

  28 mei 2017: Nattenhoven, Sint Hubertus

  13 augustus 2017: Slek, Sint Antonius

  3 september 2017: Grevenbicht, Eendracht

  Het OLS vindt traditiegetrouw plaats op de eerste zondag van juli. Het ZLF is in 2017 in Voerendaal en wel op 16 juli 2017

  Schutterij Sint Lambertus Broeksittard wint dagbeker in Illikhoven

  Op 5 juni 2016 werd het eerste schuttersfeest van 2016 gehouden. Ondanks de regen vooraf een prachtige dag en goed georganiseerd door schutterij Sint Gregorius. De dagbeker werd gewonnen door Schutterij Sint Lambertus Broeksittard. De voorzitter van deze vereniging droeg de dagbeker op aan Zef Suijkerbuijk, welke zij op vrijdag 3 juni 2016 hadden begraven.

  Mededelingen m.b.t. Bondsfeest in Illikhoven

  I.v.m. de uitermate slechte weersomstandgheden zijn er enkele maatregelen getroffen om het Bondsfeest a.s. zondag toch in goede banen te leiden. Daartoe is o.a. de terreinindeling aangepast en zijn de parkeerplaatsen (deels onbruikbaar) opnieuw aangegeven. De nieuwe tekeningen staan op onze website bij het schuttersfeest van Illikhoven (http://eendrachtborn-echt.nl/pages/schuttersseizoen/illikhoven-5-juni-2016.php).

  Bovendien zijn de volgende maatregelen genomen:

  Parkeren:

  -     De genodigden, jury, medewerkers en bestuursleden kunnen parkeren op het terrein waar op de plattegrond is aangegeven “parkeren materiaalwagens en bondsbestuur.” Nr. 1 op de plattegrond.

          Materiaalwagens parkeren op het terrein (van de weg uit gezien) links van het terrein waar de kogelvanger staat. Via de rijplaten binnenrijden en de aanwijzingen van de aanwezige medewerker opvolgen. Nr. 2 op de plattegrond.

          Parkeren schutters en bezoekers: Parkeren langs de weg vanaf het feestterrein richting Grevenbicht en aan twee zijden langs de weg vanaf de kanaalbrug richting Grevenbicht (Deze weg is open om te parkeren)

  Vriendelijk verzoek aan alle schutterijen om, i.v.m. de parkeerproblemen, met zo weinig mogelijk auto’s naar Illikhoven komen. (Carpoolen)

  Binnentrekken: Het binnentrekken zal plaatsvinden vanaf het terrein dat op de plattegrond is aangegeven als Muziekterrein B.

  Indien de Kiosk (oplegger) noodgedwongen op een andere plek moet worden geplaatst en voor het binnentrekken een andere route noodzakelijk is zal dit ter plaatse bekend worden gemaakt.

  Exercitie: de exercitiewedstrijden worden afgewerkt op het terrein waar ook de materiaalwagens parkeren, links van het terrein waar de kogelvanger staat. Nr. 4 op de plattegrond.

  -      Solisten: de solistenwedstrijd zal worden afgewerkt op het terrein waar de kogelvanger staat, Nr. 3. Solistenterrein Nr. 7 op de plattegrond.

  -     Muziekwedstrijden: i.v.m. de terreingesteldheid zullen de muziekkorpsen de beide muziekwerken stilstaand moeten uitvoeren. Optrekken en muziekwerken stilstaand uitvoeren.

  Wij hopen op uw aller begrip en medewerking.

  Bondsschuttersfeesten 2016

  Inmiddels zijn de voorbereidingen voor de Bondsschuttersfeesten van 2016 weer in volle gang. Onderstaand de data en de plaatsen waar deze feesten worden gehouden:

  5 juni 2016: Sint Gregorius Illikhoven

  26 juni 2016: Sint Joris Sint Joost

  31 juli 2016: Heilig Kruis Grevenbicht

  28 augustus 2016: Sint Martinus Holtum

  Het OLS vindt traditioneel plaats op de eerste zondag van juli (3 juli 2016) en wordt georganiseerd door Sint Monulphus & Gondulphus Maasmechelen (B). 

  Het ZLF wordt in 2016 niet in het 3e weekend, maar in het 4e weekend van juli gehouden en wel op zondag 24 juli 2016. De organisatie is in handen van Sint Martinus Vaesrade.

   

  Wilhelmina Hingen winnaar dagbeker in Buchten en tevens Kampioen van 2015

  Afgelopen zondag is Schutterij Wilhelmina Hingen kampioen geworden van het jaar 2015. Tevens wonnen zij de dagbeker van het laatste Bondsschuttersfeest in Buchten. De strijd om het kampioenschap was dit jaar erg spannend. Zowel Sint Urbanus Montfort, Wilhelmina Hingen en Sint Petrus en Paulus Susteren konden voor het laatste feest nog aanspraak maken op de titel. Door een foutloze schietbeurt van zowel het A- als het B-6-tal van Wilhelmina haalden zij beide bekers binnen.

  Onze felicitaties gaan dan ook uit naar de schutterij uit Hingen.

   

  Film Jubileumfeest Schuttersbond Eendracht Born-Echt e.o. d.d 16 augustus 2014 op YouTube

  Op 16 augustus 2014 hebben wij op een mooie manier stilgestaan bij het 50-jarig jubileum van onze Schuttersbond. Op het feestterrein van Schutterij St. Martinus Born en in de Parochiekerk van Born zijn van het hele evenement filmopnamen gemaakt. Daarvan is een samenvatting gemaakt van een uur. De film is te bekijken via deze link. 
  https://www.youtube.com/watch?v=i-uzFrMORFo
  De foto's zullen binnenkort worden gepubliceerd op onze Facebookpagina.

   

   

   

   

   

  Facebook logo.jpg
  start